luni, 10 octombrie 2011

Competitia Internationala de benzi desenate Metin2


Dragi Vizitatori


Se pare ca metin2 organizeaza un concurs de desene . Eu va urez spor la creativitate si desene.
Iata ce ne zice si badidol pe Forumul Metin2 :
"Draga Comunitate - Este timpul sa devenim creativi!

Am lucrat din greu pentru a va aduce prima Competitie Internationala de benzi desenate Metin2. Incepand de azi, puteti sa va aratati talentul artistic tuturor fanilor Metin2 din lume. Competitia Internationala de benzi desenate Metin2 este plina de premii fantastice precum si oportunitatea de a va prezenta munca nu numai pe forumurile noastre, cat si in galerii de pe paginile oficiale Metin2 din intreaga lume.

V-am facut curiosi? In acest caz cititi mai departe...

Asa cum probabil ati ghicit deja, avem cateva reguli ce trebuiesc respectate de oricine este dornic sa participe la concurs. Odata ce ati terminat seria voastra de benzi desenate, ce trebuie sa fie formata din minim 3 desene, va trebui sa o trimiteti in format .png sau .jpg la adresa comics@metin2.de

Lasam la alegerea voastra daca vreti sa folosit un Art Pad sau o scanare dupa un desen classic. Benzile desenate nu trebuie sa contina neeaparat text, dar in cazul ca va decideti sa o faceti, va sugeram sa folositi limba Engleza pentru a fi intelesi de cat mai multe persoane, dat fiind faptul ca benzile desenate vor fi publicate international. Singura conditie cu adevarat importanta este ca benzile sa aiba ca tema Metin2. Nu cred ca mai este necesar sa o spunem ca fiecare serie de benzi desenate trebuie sa fie facuta pentru a fi vizualizata de persoane sub 18 ani. Desi am dori sa publicam pe pagina oficiala toate seriile de benzi desenate ce le vom primi, ne rezervam dreptul de a ignora acele materiale care nu respecta termenii si conditiile concursului asa cum au fost ele mentionate mai sus.

Odata cu trecerea termenului limita de predare a lucrarilor (31.11.2011), va incepe votarea internationala a benzilor desenate. Jucatori de Metin2 din intreaga lume vor avea ocazia sa voteze seria de benzi desenate favorita. Va rog sa retineti faptul ca doar conturile de Metin2 create inainte de 17.10.2011 se califica pentru a vota. Aceasta regula este facuta pentru a preveni votarea excesiva pentru un anumit material prin crearea de conturi multiple.

Vom actualiza paginile noastre web de indata ce vom primi prima serie de benzi desenate si va vom anunta in acest topic. Bineinteles, acest topic va servi si ca topic de Intrebari & Raspunsuri pentru competitie, asa incat, daca aveti intrebari - puneti-le direct.

Mult noroc si mai important de atat - sa aveti parte de multa distractie!"

Sursa : Forum RO

2 comentarii:

  1. cum fac si eu un desen?..plis sami zica cnv
    daca da trimite mesaj pe e-mailul acesta
    alexandrmihai1993

    RăspundețiȘtergere
  2. desenul al faci tu pe calculator sau pe hartie si al tragi la imprimanta daca ai .

    RăspundețiȘtergere