joi, 28 iulie 2011

Caracterizare Joc

Welcome to the land of Dragon God adventurer!


Metin2 is a free-to-play massive online world packed with intense action and brutal fighting. Choose from 3 kingdoms ( Jinno, Shinshoo and Chunjo) and 8 different character, each with their own unique skills, and evolve your character to your liking with the many choices available: Languages, Mining, Polymorph, Leadership Fishing and many more are available and have an effect on how you fight monsters or other characters.
Metin2 is unique among other MMORPG games for the massive PvP and PvM battles and powerful action feeling. Choosing from dozens of weapons, classified into swords, spears, bells, fans, bows and daggers which can be upgraded at different Blacksmiths with varying success rates, customized with additional bonuses and spirit stones ranging in power from +0 to +5, you can fully personalize your equipment and accesories. Your mount can also evolve into an Armed or War horse with even more skills available. Guild battles and daily events by our team of professional GMs will ensure you never get bored!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Buna Ziua Aventurierule!

Dragonul Lumini fie cu tine! Metin2 Este o lume fascinanta plina de Caracteristici si animale nemai vazute pe
aceste meleaguri. Din pacate aceasta lume nu mai exista din cauza războaielor. ținutul de basm sub numele de metin2 a fost distrus de către pietrele metin din cauza care a pornit și războiul poveste spune ca existau 3 regate : Jinno , Shinshoo , Chunjo.

Sa incepem cu : Imperiul Chunjo :

Se afla in partea de Vest a continentului. Este un imperiu teocratic si este condus de liderii spirituali.
Intemeiat de Yoon-Young, unul din verii fostului imparat. Vastele puteri magice ale sotiei sale l-au ajutat sa descopere la timp pericolul Pietrelor Metin. In nenumarate randuri a recomandat initierea masurilor de siguranta impotriva Pietrelor Metin dar nu a fost luat in seama. Astfel, el si-a condus armata intr-o rebeliune impotriva vechiului imperiu. Dupa dezintegrarea vechiului imperiu, Chunjo inca este implicat intr-o batalie deschisa cu Imperiile din Est si Sud.
Scopul lor este sa aiba controlul intregului continent si sa invinga cresterea puterii a Pietrelor Metin.

Sa vedem și ce plănuiau soldați regatului jinno :

Imperiul Jinno este situat in partea de Est a continentului. Acest imperiu a fost intemeiat pe baza unei puteri militare iar populatia este agresiva si combatanta.
Liderul Imperiului Jinno este Ee-Ryoong, fiul fostului imparat. El crede ca poate reuni vechile imperii folosindu-se de armata sa.
Temerile despre implicarile sau efectele adverse ale Pietrelor Metin au fost ignorate oficial dar Ee-Ryoong incearca in secret sa gaseasca o cale pentru a folosi puterea mortala a Pietrelor Metin in scopuri militare.

Si nu cel ultimul dar și cel din rând regatul Shinshoo :

Imperiul Shinshoo se afla in partea de Sud a continentului. Principala activitate a populatiei este comertul.
Creat de Yoon_Yoing, dupa dezintegrarea vechiului imperiu, comertul in zona estica s-a transformat intr-o afacere profitabila. Conflictele avute de Shinsoo cu Imperiul occidental au pus in pericol calea comertului. Cand au descoperit pericolul provocat de Pietrele Metin, mercenarii s-au inarmat. Scopul lor este sa se apere de atacurile occidentale, sa redeschida calea comertului si sa reuneasca vechile imperii intr-un singur Imperiu, al lor.

Dar asta nu e tot puterea dorita si pietrele metin au creat sute de creaturi nemai intalnite si normal ca si aceste creaturi cauta si distrug pe orcine gaseste o piatra metin.

Fiecare piatra metin are in ia cativa gardieni care o apara dar uneori apar si generali la atac si trebuie sa ne aparam cu tot ce avem.

Acum sa va spun despre soldati a calor puteri erau nemarginit :

Sura : Un luptator cu o mana de demon și puterea lui se trage din magia neagra.

Războinicul : Războinicul este o rasa de soldați gata de război se spune ca acest soldați au găsit o cale de ași elibera mana din corp în arme și scuturi ei sunt foarte buni în lupte.

Ninja : Ninja sunt niște soldați care se folosesc de sabii și otrava ei sunt foarte specializați în arta uciderii și asasinări se spune ca în vechea dinastie ninja i protejau pe regii dar ei erau foarte rapizi casa nu și atingă scopul..

Samanul : Samanul era NU era un luptător ci mai mult un medic al vieți. Se spunea demult ca șamanul era un foarte bun prieten cu dragonul lumini și acesta ia dăruit o parte din putere șamanului.

Metin2 este o lume în care totul depinde de lupta. Joaca și tu metin2 și descoperă adevărata ta putere!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu