miercuri, 27 octombrie 2010

Uploading New

Salut! se pare ca uploading noi au avut loc in pachetul Metin2 RO.
UITATI CEVA NOU:

Luptă împotriva hacking

Dragi jucători,

Pentru a lupta împotriva programelor ilegale jocul va fi securizat prin folosirea unor programe anti-cheat. Se va folosi programul " Hackshield " care are un mare succes în jocurile " AirRivals " si " 4story ". Implementarea programului nu va avea nici un efect secundar asupra jocului sau contului tău. Programul va rula în backgroundul jocului si nu necesita sa-l descarci, el se va activa automat iar folosirea programului vine ca un ajutor pentru eliminarea ilegalităţilor.

Poţi afla mai multe detalii despre program în rubrica Politica de Confidenţialitate.

Poţi afla şi alte informaţii pe forum.

Fi la zi cu noutăţile

Pentru a simplifica procesul de update, Metin2 foloseşte tehnologia Peer-to-Peer. Asta înseamnă că şi jucători care au o conexiune mai slabă la internet pot descărca update`ul repede şi fără probleme. Prin folosirea acestei tehnologii downloadul nu se face doar de la un singur server ci de la mai mute servere simultan, crescând astfel viteza de download. In acelaşi timp, userii care folosesc această tehnologie permit oricărui alt jucător să descarce update-ul din propriul lor folder de download.

Folosind acest joc, cazi de acord să permiţi altui jucător să se conecteze la computerul tău pentru a descarca update-ul. Prin tehnologia Peer-to-Peer nu se vor transmite alte informaţii de la un computer la altul.

Poţi anula oricând acest acord prin dezinstalarea jocului.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu